Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Index Varainhoito laajentaa toimintaansa avaamalla toimiston Poriin.
LUE LISÄÄ
Sijoituspalvelualalla tapahtuu vuodenvaihteessa historiallinen murros uuden eurooppalaisen sääntelyn tullessa voimaan.
LUE LISÄÄ
Taannoin suomalaisessa mediassa syntyi pienimuotoinen kohu, kun ruotsalainen Nobel-säätiö oli listannut Martti Ahtisaaren venäläiseksi Nobel-palkinnon saajaksi.
LUE LISÄÄ
Indeksisijoittajan kommentteja kotimaisen sijoitusmaailman ilmiöihin, markkinointiin ja uutisiin.
LUE LISÄÄ
Valtakuntamme verovaroin kustannettu uutismedia nosti esiin [link: YLE.fi] sijoitusrahastojen kaappi-indeksoinnin. Tällähän tarkoitetaan sellaista rahastosalkun hoitotapaa, missä salkunhoitaja todellisuudessa pitää salkun sisällön hyvin lähellä indeksiä, vaikka sijoittajille on saatettu kertoa kyseessä olevan aktiivisesti hoidettu sijoitussalkku.
LUE LISÄÄ
Index Varainhoito laajentaa toimintaansa yhdistämällä voimansa Turussa toimivan Investo Omaisuudenhoidon kanssa.
LUE LISÄÄ
Dow Jones Industrial Average, yleisimmin Dow Jones indeksinä tunnettu osakeindeksi, rikkoi eilen ensimmäistä kertaa historiassaan 20,000 pisteen rajan.
LUE LISÄÄ
Sijoitusvuosi lähestyy loppuaan ja vuodesta tuli kuin tulikin sijoittajille varsin mukava. Juuri ennen Joulua osakemarkkinat ovat tuottaneet peräti 13 % ja korkomarkkinatkin liki 6 %.
LUE LISÄÄ
Financial Times uutisoi menneellä viikolla viimeisimmästä amerikkalaisia osakerahastoja koskevasta selvityksestä, jonka lopputulos oli poikkeuksellisen raadollinen salkunhoitajien näkökulmasta.
LUE LISÄÄ
Alkuvuoden sijoitusmarkkinamyllerrys laantui lähes yhtä nopeasti kuin alkoikin. Tässä vaiheessa on tietysti helppo todeta, että markkinoiden pahimmat pelkotilat näyttävät osoittautuneen vahvaksi ylilyönniksi, mikä on sittemmin korjaantunut.
LUE LISÄÄ