Palvelut

Haluamme tarjota parempaa tuottoa alhaisemmin kustannuksin

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta indeksisijoittamiseen keskittynyttä varainhoitopalvelua – rehellisesti, läpinäkyvästi ja vahvalla asiantuntemuksella. Emme myy omia emmekä muiden tahojen sijoitustuotteita, vaan olemme täysin riippumaton toimija. Keskitymme suoraviivaiseen sijoittamiseen ja rakennamme asiakassalkkumme indeksisijoittamisen periaattein: missiomme on yksinkertaisesti tarjota asiakkaallemme paras sijoitussalkku.

Varainhoito

Tarjoamme sijoituspalveluitamme joko täyden valtakirjan varainhoitona tai konsultoivana varainhoitona. Räätälöimme sijoitussalkun asiakkaan omien sijoitustavoitteiden, riskinsietokyvyn ja sijoitusajan pohjalta. Toteutamme varainhoidon salkut käyttäen markkinoiden parhaita indeksirahastoja. Tarvittaessa voimme ottaa osaksi salkkua myös asiakkaan olemassa olevat suorat sijoitukset sekä olemassa olevat rahastot.

Tärkeä osa varainhoidon yhteistyötä on säännöllinen raportointi, yhteydenpito ja asiakastapaamiset. Haluamme tarjota aidosti yksilöllistä palvelua – jokaisella asiakkaalla on nimetty, vastuullinen ja kokenut varainhoitaja, joka vastaa kaikista asiakkuuteen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista. Kuukausittaiset asiakasaamut sekä ajankohtaisia markkinateemoja käsittelevät erikoistilaisuudet tarjoavat asiakkaillemme tuoretta tietoa sijoitusmarkkinoiden kehityksestä ja uusista trendeistä.

  • ANALYYSIPALVELUT
  • VÄLITYSPALVELU
  • OHEISPALVELUT

Analyysipalvelut

Aktiivinen sijoitussalkku kärsii usein moninkertaisista kustannuksista indeksisijoittajan salkkuun verrattuna. Teemme kattavan kartoituksen sijoitussalkustasi ja avaamme niin suoria kuin piilossa olevia kustannuksia. Tuloksia, ja samalla myös salkkusi kehitystä vertaamme vastaavaan indeksipohjaiseen sijoitussalkkuun. Tuotamme vertailevaa analyysiä myös sijoitussuunnitelmistasi ja -strategioistasi suhteessa asettamiisi tavoitteisiin sekä indeksipohjaisiin vaihtoehtoihin.

Välityspalvelu

Kun tarvitset kaupankäynnissä ajantasaista, markkinoiden hermolla olevaa osaamista anna meidän auttaa. Suoraan sijoittamiseen erikoistuneet meklarimme palvelevat sinua ETF:iin, osakkeisiin ja joukkolainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Oheispalvelut

Varmistamme, että saat kaikki indeksipohjaista sijoittamistasi tukevat palvelut saman katon alta. Tarvitsetpa valuuttapalveluita, veroneuvontaa tai rahoitus- ja yrityskonsultointia, on ammattitaitoinen tiimimme valmiina auttamaan.

Indeksisijoittamisella kohti parasta tuottoa

Indeksisijoittaja saa sijoituksilleen markkinoiden tuoton sijoitustoiminnan kuluilla vähennettynä. Aktiivinen sijoittaja puolestaan pyrkii markkinatuottoa parempiin tuloksiin sijoitusvalintojensa ja aktiivisen kaupankäynnin kautta. Koska sijoitusmarkkinat ovat tehokkaat, ei aktiivinen salkunhoito kuitenkaan johda markkinatuottoa parempiin lopputuloksiin muutoin kuin harvoin ja sattumalta. Lisäksi se kerryttää runsaasti tarpeettomia kustannuksia. Aktiivinen sijoittaja tarvitsee siis merkittävän annoksen tuuria päihittääkseen indeksisijoittajan saaman tuoton.

Ohessa esitetty indeksisijoittajan tuotto kertoo markkinoilla toteutuneen tuoton sellaiselle sijoitussalkulle, joka koostuu puoliksi osakkeista ja puoliksi korkosijoituksista.

Vertailutuottona on käytetty suomalaisten aktiivisesti hoidettujen ja julkisesti noteerattujen sijoitusrahastojen keskimääräistä tuottoa, joilla on vastaava sijoitusjakauma.

Kuvio osoittaa, että indeksisijoittaminen tarjoaa mahdollisuuden parhaisiin tuottoihin markkinoiden tehokkaimmilla instrumenteilla. Voimmekin avoimin mielin todeta, että indeksisijoittaminen on polku kohti parempaa sijoittamista.

Indeksisijoittajan tuoton laskennassa käytetty salkku koostuu seuraavista indekseistä: Osakkeet 50 % MSCI ACWI TR, Korkosijoitukset 20 % Barclays Euro Aggregate Bond Index + 20 % Barclays US Aggregate Bond Index + 10 % JPMorgan Emerging Markets Bond Index.

Laskentapäivä: 20.7.2018

Ota yhteyttä

Haluan tilata Index Varainhoidon sijoittajakirjeen